Szefowie

Szefowie Restauracji Tsuri Sushi Pruszków

Michał – swoje doświadczenie zdobywał przez lata jako kucharz oraz szef kuchni. Pracował pod okiem wybitnych specjalistów oraz mistrzów japońskiej kuchni (m.in. Masahiro Adachi z Kioto) pogłębiając swoją wiedzę i umiejętności. Dziś można powiedzieć, że jest specjalistą w swojej dziedzinie, zgłębił tajniki zarówno zimnej jak i gorącej kuchni japońskiej. Jego prawdziwą pasją stała się kuchnia zimna (sushi). Spod jego ręki wychodzą prawdziwe cudeńka – kształtne nigiri, maki oraz sashimi. Zestawy sushi, które przygotowuje z niezwykłą dbałością o każdy szczegół, tworzą niepowtarzalną kompozycję smaków, aromatów i kolorów. To prawdziwa poezja dla oka i podniebienia.

Szefowie Restauracji Tsuri Sushi Pruszków
Doświadczenie zdobyte przez Michała w ogromnym stopniu jest zasługą mistrza kuchni japońskiej Masahiro Adachi, przedstawiciela znanej i cenionej w całej Japonii kuchni kiotyjskiej, zwanej Kansai Ryori, która łączy w sobie znakomity i delikatny smak potraw z wielkim uczuciem estetyki kulinarnej. Masahiro Adachi stał się nie tylko jego nauczycielem, ale przede wszystkim mistrzem i przewodnikiem w zgłębianiu zarówno wyrafinowanej sztuki kulinarnej, jak i bogatej kultury tego jakże fascynującego kraju.
SUSHI RESTAURACJA PRUSZKÓW BOLESŁAWA PRUSA 35
•Pruszkow Asian Restaurants